Meer resultaten voor trainer

 
trainer
Trainer: Gymfed.
Webinar: Hoe bouw je als clubbestuur aan een stabiel en opgeleid trainersteam? What's' to come - april 2022. Wil jij nieuwe trainers Rope Skipping de kneepjes van het vak leren? Helpende handen gezocht voor het Groot BK. Groot Belgisch kampioenschap 2022.
Medisana EMS Body Trainer - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis. Nee. Nee. Nee. Nee. Nee. Nee. Ja. Nee. Ja. Ja. Nee. Nee. safeshop logo.
Er worden pads van PU leer meegeleverd voor buik, armen en benen. Met behulp van de Medisana EMS Body Trainer stimuleer jij de spieren in je buik, armen en benen om spiermassa op te bouwen. Daarnaast is het apparaat geschikt voor het ontspannen van je spieren.
Train-the-trainer vzw Krijt.
Vzw Krijt begeleidt elk jaar dertig Nederlandstalige scholen met als doel de armoedevaardigheid van het personeel te verhogen en de financiële stress voor de ouders én de school te verlagen. We doen dit door in te zetten op de structurele werking van een school, vorming van het personeel én het inzetten op netwerken.
Puzzelwoordenboek Trainer.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen.Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Geit, Tokyo of Cappuccino. Ook in de database. Trainer die ergens een vuist voor. Trainer van een nationale ploeg 1. Engelse zwaardlelie 3.
De Voetbaltrainer - De VoetbalTrainer.
Archief met gerubriceerde artikelen uit het vakblad. E-books, trainersmaterialen, boeken en software. Leren en jezelf ontwikkelen met behulp van online cursussen. Maak gratis kennis met De VoetbalTrainer. Gratis voorbeeldmagazine met artikelen uit vorige edities. Oefenvorm: Positiespel in 4 teams van 2.
XL Trainer 110 zwembad - Compass Pools.
In deze prijs zit reeds een promotie verrekend voor een installatie tijdens de wintermaanden. X - Trainer 45. XL - Trainer 72FB. XL - Trainer 110. XL - Trainer 110FB. XXL - Trainer 133FB. Zwembad trainer: Model XL - Trainer 110.
Spectrum Precision Trainer.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Spectrum Precision Trainer. Spectrum Precision Trainer. Dit trainingshulpmiddel met draagbaar en handig doelwit is ideaal om de precisie in diverse balsporten zoals volleybal, voetbal, e.d.
Train-de-trainer: Winkeloefening Gezond Leven.
Tijdens de e-learning van deze train-de-trainer maak je als diëtist kennis met de inhoud van de sessie, zodat je ze zelf kan geven aan een algemeen publiek van vanaf 16 jaar. Je krijgt ook concrete tips voor de organisatie en uitvoering van de sessie.
Mind The Voice SOVT-Trainer - Mind The Voice.
Ontdek de Mind The Voice SOVT-Trainer, wereldwijd het enige stemtrainingsinstrument met 15 trainingsniveaus om je spreek- of zangstem te herstellen, op te warmen en te optimaliseren. Het biedt u een volledige vocale training: de sleutel tot een gezonde, succesvolle stem.
Trainer A - Badminton Vlaanderen.
Module 1: Algemeen gedeelte trainer A 35u 1. Module 2: Sporttechnische module trainer A 22u. Module 3: Didactisch-methodische module trainer A 49u. Module 4: Stage trainer A 16u. Op Trainer A niveau worden 4 jaarlijks de cursussen centraal georganiseerd zo kort mogelijk bij het trainingscentrum Willebroek.

Contacteer ons