Meer resultaten voor symptomen

 
symptomen
Symptomen Whiplash na een Verkeersongeval JBL&G.
Omdat whiplash klachten door meerdere oorzaken kunnen ontstaan val van de trap, botsauto, uitglijden, ski-ongeval, kopbal of paardrijden en omdat de fysieke schade vaak moeilijk is aan te tonen, is het moeilijk om symptomen van een whiplash te analyseren. Dit levert bij verzekeringsmaatschappijen nog wel eens problemen op.
Wat is het coronavirus? Coronavirus COVID-19.
Wat zijn de symptomen van het nieuwe coronavirus COVID-19? De symptomen variëren van milde tot ernstige luchtwegaandoeningen met koorts, hoesten en ademhalingsmoeilijkheden. Andere symptomen kunnen zijn: ernstige en plotselinge vermoeidheid, verlies van smaak en/of geur, diarree, huiduitslag. Bepaalde personen worden beschouwd als risicopersonen; zij zijn meer kwetsbaar voor het ontwikkelen van ernstige symptomen.
Pallialine: Algemene principes van palliatieve zorg: Symptomen en syndromen.
Een syndroom is een samenhangend geheel van symptomen met een gemeenschappelijke ontstaanswijze. Voorbeelden zijn het anorexie-cachexie-syndroom zie richtlijn Anorexie en gewichtsverlies en het delier zie richtlijn Delier De hoeveelheid en de ernst van symptomen nemen vaak toe naarmate de ziekte voortschrijdt.
Symptomen bij Aplastische Anemie.
De symptomen worden veroorzaakt door de lage bloedwaarden en ze zijn afhankelijk van de soort bloedcellen die zijn aangetast.: Bloedarmoede te weinig rode bloedcellen veroorzaakt de moeheid, bleke huid en slecht uithoudingsvermogen. Het tekort aan gezonde witte cellen ondanks het ogenschijnlijk hoge aantal witte bloedcellen leidt tot infecties. Een tekort aan bloedplaatjes zorgt voor blauwe plekken en/of bloedingen. Mensen met aplastische anemie kunnen een combinatie van symptomen vertonen.
Alles over myocarditis Hartstichting. list. pause. play. location. sphere. stack. arrow-left. arrow-right. arrow-right-la. arrow-left-la. mail-bordered. grid. dots. user. guide. cart. phone. pdf. zoom. donation. home. trash. faq. package. profile-card. in
De één merkt er niets van. De ander heeft symptomen van ernstig hartfalen en hartritmestoornissen. Myocarditis kan ook chronisch verlopen. Iemand heeft dan klachten zoals kortademigheid en vermoeidheid. De eerste symptomen lijken op die van griep, zoals koorts en spierpijn.
Hooikoorts symptomen: alles wat je wilt weten Hooikoorts.com.
Je herkent hooikoorts aan verschillende symptomen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Wat zijn de symptomen van hooikoorts? Hooikoorts kun je aan allerlei verschijnselen herkennen. Deze zijn per persoon verschillend. De volgende symptomen kunnen een teken zijn van hooikoorts.:
Symptomen.
Symptomen bij huidkanker. Hoemen huidkanker kan herkennenisniet ineen paar zinnen te omschrijven. Dit kan variëren van een veranderende moedervlek tot een glazig huidkleurig plekje op de huid. Ook ziet het er soms uit als een eczeemplek maar reageert niet op zalfbehandeling.
Symptomen en gevolgen - Atlant.
In het begin is dit sluipend en ziet u dit vooral terug in de fijne motoriek. Een van de eerste vroege symptomen is het afnemen van de zijdelingse bewegingen van het oog waardoor lezen moeilijk wordt. Dit wordt gecompenseerd door het meebewegen van het hoofd en soms de romp tijdens het lezen. In In een nog later stadium verminderen de bewegingen vaak weer en wordt u eigenlijk bewegingsarm. Bedenk altijd goed: het verloop van de ziekte verschilt enorm per persoon! Wanneer zijn de bewegingen het hevigst? Als u een beweging moet uitvoeren of u bent moe, opgewonden of zenuwachtig.
De meest voorkomende symptomen van Parkinson.
Wanneer mensen met klachten als beven, stijfheid en moeite met bewegen bij de huisarts of neuroloog komen, is vaak de diagnose: de ziekte van Parkinson. In deze 15 paginas tellende brochure die speciaal voor u is samengesteld door Stichting ParkinsonFonds krijgt u antwoord op de volgende vragen over de ziekte van Parkinson.: Symptomen van de ziekte van Parkinson.
Wat zijn de kenmerken van ADHD? Parnassia Groep.
Van binnen is die onrust, dat rusteloze er nog steeds. Volwassenen hebben in de loop van de jaren zichzelf geleerd de neiging tot bewegen te onderdrukken. Dat lijkt ook mede een verklaring te zijn waarom ze zich moeilijk kunnen ontspannen. Volwassenen en kinderen met ADHD blijven impulsief. Dat is dus niet leeftijdsgebonden. Die impulsiviteit blijkt ondermeer uit.: niet denken, maar doen. dingen doen waar je later spijt van krijgt. anderen in de rede vallen. impulsief omgaan met bijvoorbeeld geld, vrienden, relaties en werk. Andere kenmerken van ADHD. Bij mensen met ADHD worden ook vaak andere kenmerken en soms ook bijkomende problemen gezien. Voorbeelden daarvan zijn.: weinig tot geen gevoel hebben voor tijd. Gevolg: vaak te laat komen. moeite hebben met plannen. moeilijk in slaap kunnen vallen., Snel angstige gevoels en gedachten hebben. snel boos worden. Het maken van onhandige opmerkingen of moeite hebben sociale signalen op te vangen. Plotselinge en dus onverwachte driftbuien en huilbuien zijn daar een voorbeeld van. Dit komt met name voor bij kinderen. hoofd- en bijzaken moeilijk kunnen scheiden. Moeite met onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken.

Contacteer ons